Åsa Forsman

If I cant dance to it

it isnt my revolution

 

- Emma Goldman

Jag bor nära hav, träd och alvar tillsammans med mina tre barn och partner på Öland. Förutom psykosynteskallet fokuserar jag på att få mitt livspussel att fungera på det bästa sätt det kan.

 

Jag drivs av att vara så sann och närvarande jag bara kan. Detta livstidsprojekt tar mig på spännande äventyr både inom och utom mig och jag är mycket tacksam över att få vara med.

Jag lever genom eget arbete med mig själv och relationer med andra, litteratur och andra kreativa uttryck,  samt går olika fortbildande, frigörande, medvetandevidgande kurser.

Mina största läromästare är mina nära och kära som speglar saker i mig, men jag lär mig av varje människa jag möter. Jag brinner för möten med andra där jag lär känna mer och mer bitar av mig själv vilket gör mig till en mer hel och sann människa vilket gör den här planeten lite bättre. Balans är viktigt för ett energiknippe som jag och därför jobbar jag mycket med min kropp som ibland signalerar utmattning så den problematiken är jag väl insatt i. Att hitta balansen i tillvaron, att hitta hem. Hem till sig själv och frid i hjärtat. Men färden dit ser olika ut för alla.

 

I min resa har det

varit viktigt att upptäcka alla mina färger så jag har möjlighet och frihet att kunna använda och välja vilken nyans jag vill när det passar. Inom psykosyntesen pratar vi ofta om att få koll på vår egen dirigent så vi kan skapa den musik vi önskar med alla våra inre musiker och instrument.

Paletten och dirigentpinnen är laddad. Jag har också en verktygslåda full av intressanta medel för detta möte som ska ta oss till platser där vi kan må bättre och röja de hinder som står i vägen för vårt välbefinnande. Jag väjer inte för det som finns inom oss, vare sig det är ljust eller mörkt, starkt eller svagt uttryckt. Jag tror på mångfalden och att polariteter och motsatser kan samsas inom en. Hbtq-frågor, identitet, sexualitet och existentiella frågor intresserar mig. Vem är jag? Vem vill jag vara? Är jag den jag vill vara nu? Lever jag det liv jag önskar?

 

Jag vill leva mitt liv så levande jag bara kan och jag önskar möta människor på vägen. I mitt arbete som psykosyntesterapeut ser jag mötet och vår relation som ett viktigt redskap och nyckel till att gå vidare och besöka både källare, mittenvåning och vindsvåning inom oss själva för att känna den helhet som vi människor består av.

 

Jag är en sökare som tycker det är viktigt att få kontakt med mina egna sanningar och hjälpa andra i det utforskande arbetet.

Närvaro,omtanke, mod och engagemang är egenskaper som jag använder mig mycket av i mitt arbete. Och krävs det rock´n roll kan jag ta fram det också. Du och jag samskapar din terapeutiska resa.

Jag följer gärna med dig.

Om mig

Kontakt

 

Åsa Forsman

Kungsgatan 30

Borgholm

Mobil: 073-9857624

E-post: info@eldblomma.se

 

 

Tidigare utbildningar:

 

Förutom min 4-åriga psykosyntesterapeututbildning på Psykosyntesakademin i Stockholm har jag 234 högskolepoäng där jag bla läst kulturvetarlinjen med inriktning konst, litteratur och psykologi vid Uppsala Universitet ( psykologi A samt Barn-och ungdomspsykologi 60 ) samt Sexologi och samlevnad i två år vid Linnéuniversitetet.

Fortbildning:

 

Just nu fortbildar jag mig inom spektrat stress, kropp och smärta.

Referenser:

 

Psykosyntesterapeut och leg. psykoterapeut (fd rektor på Psykosyntesakademin i Stockholm) Fredrik Lundh, min handledare 2010-2011, telefon 08- 641 47 00.

Leg. Psykoterapeut Lillemor Högerås, min nuvarande handledare (2011-) telefon 0485-45840.

 

Jag innehar F-skattsedel.

eldblomma

 

Åsa Forsman • info@eldblomma.se • Mobil 073-985 76 24 • 2009 • www.eldblomma.se ©

Mottagning i Borgholm - samt per telefon och chatt